Iohannis se intalneste a treia oara cu Trump. De data asta, la Varsovia

Luni, 03 Iulie 2017, ora 11:52
1275 citiri
Iohannis se intalneste a treia oara cu Trump. De data asta, la Varsovia
Foto: Arhiva Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele american Donald Trump va veni joi, la Varsovia, la Summit-ul "Initiativei celor Trei Mari", eveniment oficial la care participa si seful statului roman, Klaus Iohannis.

"La reuniune vor participa sefi de stat si reprezentanti ai acestora din 12 tari din Europa Centrala si de Est: Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia si Ungaria. In calitate de invitat special, la Summit va fi prezent si Presedintele Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump", anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat remis luni Ziare.com.

"Initiativa celor Trei Mari" urmareste sa ofere sustinere politica pentru o mai buna cooperare si interconectare a economiilor statelor din spatiul geografic cuprins intre cele trei mari - Adriatica, Baltica si Neagra - in domenii precum energie, transporturi, telecomunicatii sau protectia mediului, explica sursa citata.

Amintim ca presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump s-au mai vazut pana acum de doua ori: la summit-ul NATO din luna mai, de la Bruxelles, si intr-o reuniune bilaterala la Casa Alba, pe 9 iunie.

Citeste si

Mesajul lui Trump dupa intalnirea cu Iohannis: Viitorul Romaniei este foarte, foarte stralucitCe inseamna sprijinul neconditionat aratat de Trump lui Iohannis in razboiul impotriva coruptieiCele mai graitoare imagini de la intalnirea lui Iohannis cu Trump (Galerie foto & Video)

B.B. ...citeste mai departe despre "Iohannis se intalneste a treia oara cu Trump. De data asta, la Varsovia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis intalnire Trump Varsovia , #Stiri Guvern