Iohannis, scrisoare pentru Ponta: Daca nu va pasa de vietile oamenilor cum vreti sa conduceti statul

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 22:23
1087 citiri
Iohannis, scrisoare pentru Ponta: Daca nu va pasa de vietile oamenilor cum vreti sa conduceti statul

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, il critica pe prim-ministrul Victor Ponta din cauza lipsei de manuale pentru elevii primelor doua clase, intr-o scrisoare deschisa trimisa acestuia.

"Dumneavoastra, in dubla calitate de premier si de lider al principalului partid de guvernamant, sunteti cel care, prin masurile, politicile si gesturile publice pe care le faceti, ar trebui sa dati dovada preocuparii fata de situatia grava din educatie.

Din pacate, nu numai ca nu va preocupa aceste aspecte, dar dati dovada de cinism si lipsa de respect fata de milioanele de dascali, parinti, copii. Astazi, cand dumneavoastra va lansati cu fast candidatura in Congresul PSD de la Alba Iulia, elevii din clasele primare I si II au ramas fara manuale, cu doar trei zile inainte de inceperea noului an scolar", spune primarul Sibiului, in scrisoarea citata de Digi 24.

Ponta, validat candidatul PSD la prezidentiale: Referiri la Marea Unire, Nastase si portofoliul UE

Acesta a amintit si de sfarsitul ...citeste mai departe despre "Iohannis, scrisoare pentru Ponta: Daca nu va pasa de vietile oamenilor cum vreti sa conduceti statul" pe Ziare.com

#Iohannis Ponta manuale scolare, #Iohannis Ponta candidatura prezidentiale, #Iohannis motiune educatie , #Stiri Guvern