Iohannis: Rusia, responsabila de atacurile criminale din Ucraina. Se impune intensificarea sanctiunilor! (Video)

Luni, 26 Ianuarie 2015, ora 22:04
1755 citiri
Iohannis: Rusia, responsabila de atacurile criminale din Ucraina. Se impune intensificarea sanctiunilor! (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, luni, printr-un mesaj, "atacturile criminale" asupra populatiei civile din Mariupol, Ucraina, precizand ca responsabilitatea apartine nu doar separatistilor ucraineni, ci si Federatiei Ruse, astfel ca trebuie luata in considerare intensificarea sanctiunilor.

"Ma alatur reprezentantilor Uniunii Europene si ai Statelor Unite ale Americii in a considera atacurile asupra populatiei civile din Mariupol, Ucraina, drept criminale", a transmis presedintele Iohannis, intr-un mesaj remis de Administratia Prezidentiala.

Razboi in Ucraina NATO acuza Rusia pentru violentele din Mariupol: Ce spune Putin e o prostie

Potrivit sefului statului, "responsabilitatea apartine nu doar separatistilor ucraineni, ci si Federatiei Ruse care participa la inarmarea rebelilor si nu isi foloseste influenta pentru a detensiona conflictul".

Klaus Iohannis afirma ca "Romania condamna incalcarea suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucrainei si va continua sa ...citeste mai departe despre "Iohannis: Rusia, responsabila de atacurile criminale din Ucraina. Se impune intensificarea sanctiunilor! (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Rusia atacuri criminale Ucraina, #Klaus Iohannis sanctiuni Rusia , #Stiri Guvern