Iohannis, primul discurs la ONU: Despre ce a vorbit in cadrul Adunarii Generale

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 18:39
1075 citiri
Iohannis, primul discurs la ONU: Despre ce a vorbit in cadrul Adunarii Generale
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut duminica, la New York, primul sau discurs in cadrul Adunarii Generale a ONU, unde a vorbit despre "dezastrul umanitar" provocat de criza migratiei si a atras atentia ca, fara solutii adecvate, fiecare val de migratie il va depasi pe cel anterior.

"Sute de mii de oameni au fugit din calea razboiului, in cautarea unei vieti mai bune, intrand in Europa, deseori prin mijloace riscante. Acest flux din ce in ce mai mare de migranti din Orientul Mijlociu si Africa a determinat tarile europene sa depuna eforturi masive pentru a face fata unui dezastru umanitar de proportii masive", a spus Iohannis, in discursul sau in fata Adunarii Generale a ONU.

Presedintele a sustinut ca acest val migrationist reprezinta atat o criza umanitara, cat si una a protejarii granitelor, a integrarii si chiar una financiara, acestea fiind directiile in care trebuie cautate solutii.

Iohannis, la New York: Ce le-a spus romanilor si ce nemultumiri au acestia la adresa ...citeste mai departe despre "Iohannis, primul discurs la ONU: Despre ce a vorbit in cadrul Adunarii Generale" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis discurs ONU, #Klaus Iohannis ONU refugiati , #Stiri Guvern