Iohannis, primul an. Glontul de la ureche

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 20:00
1040 citiri
Iohannis, primul an. Glontul de la ureche

O nepotrivire totala cu ritmul politicii dambovitene, o comunicare de multe ori inadecvata si lipsa abilitatii de a trage sfori prin spatele partidelor l-au pus pe Klaus Iohannis nu de putine ori in incurcatura sau in situatii de-a dreptul penibile.

Victor Ponta a fost si in aceasta privinta un talent in care iti puteai pune speranta ca i-ar fi putut veni de hac, politic desigur, noului presedinte.

Demisia lui Ponta si caderea Guvernului PSD au insemnat o gura de aer atat pentru presedinte, cat si pentru ceea ce va mai fi ramas dupa finalizarea fuziunii PNL-PDL. Retragerea lui Victor Ponta i-a dat ocazia lui Iohannis sa actioneze, sa iasa in fata si sa isi asume o politica.

A optat pentru ideea de tehnocrati cu mandat limitat, o punte de lagatura spre noua politica pe care o propusese inca din campanie si catre care Iohannis vrea sa para ca indreapta intreaga societate.

E un pariu curajos pe care si-l reasuma dupa un prim an de mandat, cu avantul pe care i l-a dat, ...citeste mai departe despre "Iohannis, primul an. Glontul de la ureche" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis un an mandat, #Klaus Iohannis pariu guvern Ciolos, #alegeri partide strategie , #Stiri Guvern