Iohannis, prima reactie dupa demisia lui Ponta: Schimbarea Guvernului nu e de ajuns. Urmeaza prima runda de consultari

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 17:20
1161 citiri
Iohannis, prima reactie dupa demisia lui Ponta: Schimbarea Guvernului nu e de ajuns. Urmeaza prima runda de consultari
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut miercuri, de la ora 17:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in contextul in care premierul Victor Ponta a anuntat, in aceasta dimineata, ca isi depune mandatul.

A fost prima reactie a presedintelui dupa ce seful Executivului si-a anuntat decizia de a demisiona.

Presedintele a declarat ca demisia a venit foarte tarziu si a sustinut revendicarile celor care si-au strigat, marti seara, nemultumirile in strada.

Klaus Iohannis a mai anuntat ca in urmatoarele zile va organiza prima runda de consultari cu partidele parlamentare, timp in care guvernul va fi condus de un premier interimar, urmand ca ulterior sa anunte propria sa opinie cu privire la viitoarea formula de guvernare.

Demisia lui Ponta, implicit a Guvernului, a venit la patru zile dupa tragedia din clubul Colectiv, dar la cateva ore dupa ce zeci de mii de romani au iesit in strada pentru a-si exprima nemultumirea fata de modul in care politicienii au reactionat in acest ...citeste mai departe despre "Iohannis, prima reactie dupa demisia lui Ponta: Schimbarea Guvernului nu e de ajuns. Urmeaza prima runda de consultari" pe Ziare.com

#Iohannis declaratie Cotroceni Ponta demisionat , #Stiri Guvern