Iohannis pagubeste statul cu 1,2 milioane de euro ca sa isi renoveze vila - acuzatie PMP

Marti, 16 Iunie 2015, ora 08:02
900 citiri
Iohannis pagubeste statul cu 1,2 milioane de euro ca sa isi renoveze vila - acuzatie PMP
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

In curand presedintele Klaus Iohannis se va putea muta in sfarsit in Vila Lac 3, resedinta prezidentiala care i se cuvine, ceea ce va costa insa statul roman 1,2 milioane de euro. Cel putin asta sustine liderul PMP, Gelu Visan, care a dezvaluit costurile renovarii locuintei oficiale.

Gelu Visan a sustinut luni seara, intr-o interventie la B1 TV, ca seful statului a cerut aceasta renovare costisitoare a vilei in care a locuit si fostul presedinte Traian Basescu.

"Are motive, vrea sa stea intr-un dormitor de 500 metri patrati cu deschidere spre lac. Vila este in renovare completa, a fost dat jos un perete ca sa puna un geam imens. Structura de rezistenta a imobilului este afectata total. Isi ia un pat din strainatate, unul imens, care nu se face in Romania", a relatat Visan, fara sa precizeze de unde are aceste informatii de culise.

Iohannis a cerut intr-adevar recent renovarea Vilei Lac 3, unde urmeaza sa se mute impreuna cu sotia sa, Carmen. In prezent, presedintele locuieste ...citeste mai departe despre "Iohannis pagubeste statul cu 1,2 milioane de euro ca sa isi renoveze vila - acuzatie PMP" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis renovare vila lac3 , #Stiri Guvern