Iohannis nu s-a dus la Ziua Marinei, dar a transmis laude si un "pios omagiu"

Sambata, 15 August 2015, ora 12:44
1070 citiri
Iohannis nu s-a dus la Ziua Marinei, dar a transmis laude si un "pios omagiu"
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj cu ocazia Zilei Marinei, apreciind "calitatea si nivelul de pregatire la standarde moderne" ale acestei "structuri de forte echilibrate", capabila sa indeplineasca misiunile specifice atat in plan national, cat si pe cele desfasurate sub egida NATO si UE.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis acest mesaj prin intermediul consilierului sau prezidential Ion Oprisor, care a participat in numele presedintlui la ceremoniile de la Constanta dedicate Zilei Marinei.

"Praznuirea Adormirii Maicii Domnului, la data de 15 august, a devenit, prin traditie, si Ziua Marinei Romane. Aceasta dubla sarbatoare imi ofera placutul prilej sa adresez salutul meu tuturor celor care slujesc cu devotament si daruire intinderile albastre - marinari militari si civili deopotriva, constructori navali si lucratori portuari - profesionisti care au purtat drapelul Romaniei la catarg si in suflet pe marile si oceanele lumii.

In semn de pretuire si respect pentru ...citeste mai departe despre "Iohannis nu s-a dus la Ziua Marinei, dar a transmis laude si un "pios omagiu"" pe Ziare.com

#Iohannis mesaj Ziua Marinei , #Stiri Guvern