Iohannis nu renunta la casa din centrul Sibiului: Judecatorii din Brasov n-ar fi fost independenti si impartiali

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 11:44
1140 citiri
Iohannis nu renunta la casa din centrul Sibiului: Judecatorii din Brasov n-ar fi fost independenti si impartiali
Foto: Arhiva Facebook/Klaus Iohannis

Familia Iohannis a depus la Inalta Curte de Casatie si Justitie o cerere prin care solicita stramutarea de la Curtea de Apel Brasov a dosarului avand ca obiect contestatia in anulare formulata impotriva decizie instantei din noiembrie 2015 prin care cei doi soti au pierdut un imobil aflat in centrul Sibiului.

Cererea de stramutare a fost depusa pe 17 decembrie 2015 si are ca prim termen de solutionare data de 17 februarie 2016.

Intre timp, sotii Iohannis au cerut instantei supreme ca cererea de stramutare sa se judece mai repede, insa magistratii le-au respins solicitarea.

Iohannis a pierdut o casa din centrul Sibiului - fostii chiriasi au castigat definitiv procesul (Video)

Potrivit presei locale, Klaus Iohannis reclama in cererea de stramutare faptul ca judecatorii din Brasov nu indeplinesc conditia de independenta si impartialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor, in cei 10 ani cat a durat procesul.

Astfel, in urma articolelor aparute in ...citeste mai departe despre "Iohannis nu renunta la casa din centrul Sibiului: Judecatorii din Brasov n-ar fi fost independenti si impartiali" pe Ziare.com

#Iohannis proces casa Sibiu nemultumit, #Iohannis proces casa Sibiu judecatori impartiali , #Stiri Guvern