Iohannis nu o accepta pe Sevil Shhaideh premier

Marti, 27 Decembrie 2016, ora 15:00
2597 citiri
Iohannis nu o accepta pe Sevil Shhaideh premier
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Scena politica romaneasca fierbe marti, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerea PSD si ALDE ca Sevil Shhaideh sa ocupe functia de premier.

Presedintele PSD Liviu Dragnea va anunta la ora 16:00 ce decizie a luat dupa anuntul lui Iohannis, astfel ca social-democratii au fost saraci in declaratii publice. Ecaterina Andronescu a fost intrebata insa daca Liviu Dragnea ar putea fi urmatoarea propunere pentru functia de premier, in ciuda faptului ca legea nu ii permite sa ocupe o astfel de demnitate in urma condamnarii sale in Dosarul Referendumului. Ea a raspuns ca atat ea, cat si alti social-democrati, au spus de la inceput ca Dragnea este cea mai buna solutie.

Amintim insa ca Dragnea anuntase ca nu va face alta propunere in afara de Sevil Shhaideh iar multe voci din PSD si ALDE au amenintat cu suspendarea presedintelui in cazul in care nu va accepta aceasta varianta.

Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT, reactiile venite dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca nu accepta ca... citeste mai departe despre "Iohannis nu o accepta pe Sevil Shhaideh premier LIVE: Liviu Dragnea, urmatoarea propunere a PSD?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis respins Sevil Shhideh, #Sevil Shhideh PSD premier , #Stiri Guvern