Iohannis merge vineri la summit-ul de la Bratislava, primul fara Marea Britanie

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 09:08
685 citiri
Iohannis merge vineri la summit-ul de la Bratislava, primul fara Marea Britanie
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea informala a Consiliului European de la Bratislava, primul summit la care Marea Britanie este absenta.

Potrivit programului transmis de Administratia Prezidentiala, dupa participarea la cele doua sesiuni de lucru ale sefilor de delegatie, presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, in jurul orelor 19:30.

Seful statului a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca inaintea acestui summit a purtat discutii cu mai multi lideri europeni.

"In pregatire, am avut discutii cu mai multi lideri europeni pe mai multe teme importante pentru toata lumea. Am avut o intalnire cu Francois Hollande si am discutat destul de mult pe aceasta tematica. Inainte, am discutat la Berlin cu dna cancelar Angela Merkel. Tot atunci au participat si premierul Belgiei si cel luxemburghez si am avut o convorbire telefonica cu dl Donald Tusk.

Am discutat chestiuni legate de viitorul UE si de modul in care ...citeste mai departe despre "Iohannis merge vineri la summit-ul de la Bratislava, primul fara Marea Britanie" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis summit Bratislava, #Klaus Iohannis summit Brexit , #Stiri Guvern