Iohannis le cere romanilor sa aiba grija ce voteaza: Sunt prea multi cu prea mari probleme in Parlament

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 13:47
671 citiri
Iohannis le cere romanilor sa aiba grija ce voteaza: Sunt prea multi cu prea mari probleme in Parlament
Foto: Arhiva Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor ca trebuie sa inteleaga ca ei sunt cei care ii aleg pe parlamentari si de ei depinde daca si viitorul Legislativ va fi sau nu plin de "oameni cu prea mari probleme", asa cum este acum.

Seful statului a facut aceste declaratii in conditiile in care se discuta despre reluarea votului in Senat in cazul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, pentru care DNA a cerut aviz pentru inceperea urmaririi penale in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.

"Cred ca odata si odata trebuie sa inteleaga alegatorul ca de el depinde. Sunt partide care au inteles cat de cat aceasta nevoie de reformare si sunt partide care nu vor sa inteleaga ca drumul Romaniei e spre stat de drept si spre transparenta. (...)

Alegatorul sa faca alegere clara si sa terminam cu aceste partide care nu au inteles deloc ce vrea romanul. Oamenii nu mai vor corupti in Parlament", a spus Iohannis, adaugand ca, lasand deoparte cazul Oprea si cum va fi el intr-un ...citeste mai departe despre "Iohannis le cere romanilor sa aiba grija ce voteaza: Sunt prea multi cu prea mari probleme in Parlament" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis Oprea demisie Senat, #Iohannis mesaj romani vot parlementare penali , #Stiri Guvern