Iohannis la Washington: Ponta il critica dur pe seful statului si il lauda prin comparatie pe Erdogan

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 11:40
1131 citiri
Iohannis la Washington: Ponta il critica dur pe seful statului si il lauda prin comparatie pe Erdogan
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta l-a criticat, sambata, pe presedintele Klaus Iohannis, legat de participarea acestuia la Summitul Securitatii Nucleare, organizat in ultimele zile la Washington.

Ponta spune ca Iohannis nu a avut nicio intalnire importanta, asa cum a facut, de exemplu, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, adaugand ca seful statului roman nu s-a ales cu mai mult de o strangere de mana din partea lui Barack Obama.

"Deci Dl Iohannis si-a prelungit vizita la Washington ca sa asiste la Festivalul Ciresilor infloriti, si nu a avut timp de chestiuni plictisitoare si inutile (cum a facut de exemplu presedintele Erdogan care a avut intalniri separate de peste o ora si cu Barack Obama si cu Joe Bidden - ce sa faca Dl Iohannis la intalniri, are o poza si un 'shake hands' cu Obama care i-a si spus ceva politicos, a fost la masa, gata - e suficient)! ", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Fostul premier a incheiat mesajul tot intr-un stil ironic.

"M-am linistit, Dl ...citeste mai departe despre "Iohannis la Washington: Ponta il critica dur pe seful statului si il lauda prin comparatie pe Erdogan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta atac Iohannis SUA, #Ponta atac Iohannis, #Ponta Iohannis SUA summit , #Stiri Guvern