Iohannis, la depunerea juramantului Guvernului Ciolos: Avem cea mai grava forma de criza

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 20:21
729 citiri
Iohannis, la depunerea juramantului Guvernului Ciolos: Avem cea mai grava forma de criza
Foto: Antena 3

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, dupa ce Guvernul Ciolos a depus juramantul, ca oamenii de la conducerea tarii se confrunta cu cea mai grava forma de criza care poate exista, si anume criza de incredere din partea populatiei.

"Societatea se schimba, societatea romaneasca s-a schimbat, societatea de astazi are alte asteptari decat cea de acum 10 sau 25 de ani, de imediat de dupa Revolutie. Societatea se schimba si se schimba asteptarile societatii, asteptarile fata de clasa politica si daca diferenta intre asteptari si realitati devine prea mare intram in criza. Multi au vorbit in aceste zile despre criza in care ne afla, multi au vorbit despre criza, putini au definit-o.

S-au tinut cuvantari, s-a spus ca nu am avut o criza guvernamentala, ca nu am avut si nu avem o criza parlamentara, ca nu avem nici macar o criza politica si atunci se pune intrebarea legitima: ce fel de criza avem. Avem cea mai grava forma de criza: criza de incredere. Avem o criza de incredere ...citeste mai departe despre "Iohannis, la depunerea juramantului Guvernului Ciolos: Avem cea mai grava forma de criza" pe Ziare.com

#Iohannis criza incredere, #Iohannis juramant Guvern Ciolos, #Iohannis Guvern Ciolos , #Stiri Guvern