Iohannis, la bilantul Ministerului Apararii: Ma incearca o emotie speciala

Joi, 03 Martie 2016, ora 13:03
888 citiri
Iohannis, la bilantul Ministerului Apararii: Ma incearca o emotie speciala
Foto: Arhiva Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la bilantul MApN pe anul 2015, ca militarii si civilii din aceasta institutie au facut din Armata un "exemplu", aceasta fiind un pilon fundamental al Romaniei, el declarand ca are "deplina incredere" in profesionalismul si devotamentul Armatei.

"De fiecare data cand ma aflu in mijlocul dumneavoastra incerc o emotie speciala. Prin patriotismul dumneavoastra, militari si civili, ati facut din Armata Romaniei un exemplu. Armata este unul dintre pilonii statului roman, o institutie fundamentala pe care romanii o privesc cu apreciere si mandrie.

La fel ca si concetatenii nostri, am deplina incredere in Armata, in profesionalismul si devotamentul ei. Pentru toate acestea si pentru modul in care va faceti datoria in numele Romaniei, zi de zi, misiune de misiune, in tara sau in afara granitelor, va multumesc", a spus presedintele, in discursul sau, potrivit News.ro.

Klaus Iohannis a mai spus ca valoarea suprema a Armatei Romane o reprezinta ...citeste mai departe despre "Iohannis, la bilantul Ministerului Apararii: Ma incearca o emotie speciala" pe Ziare.com

#Klaus Iohannis emotie patriotism armata, #KLaus Iohannis bilant MAPN 2016 , #Stiri Guvern