Iohannis, ingrijorat din cauza FMI. Ponta: Se duce nepregatit la intalniri, i-o fi scris Mihalache notele!

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 20:40
1098 citiri
Iohannis, ingrijorat din cauza FMI. Ponta: Se duce nepregatit la intalniri, i-o fi scris Mihalache notele!
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis este nemultumit ca Guvernul Ponta nu a reusit, prin masurile adoptate, sa convinga FMI ca Romania indeplineste conditiile necesare pentru incheierea unui nou acord. Replica premierului Ponta a fost dura si plina de ironie.

"Discutiile din ultima perioada despre incheierea unui nou acord cu FMI trebuie sa aiba in vedere serioasele rezerve exprimate de oficialii Fondului Monetar International ca Romania indeplineste conditiile necesare. Din pacate, Guvernul nu a reusit, prin masurile adoptate, sa convinga FMI ca are vointa de a implementa reformele structurale asumate.

In urma intalnii (intalnirii, n.red.) pe care am avut-o, astazi, la Palatul Cotroceni, cu delegatia FMI, imi exprim ingrijorarea cu privire la vulnerabilitatile care pot afecta cadrul fiscal-bugetar viitor. Sper ca deficitul bugetar sa fie pastrat sub control", a postat marti dupa-amiaza, pe Facebook Klaus Iohannis.

A fost a doua nemultumire exprimata astazi pe aceasta tema de ...citeste mai departe despre "Iohannis, ingrijorat din cauza FMI. Ponta: Se duce nepregatit la intalniri, i-o fi scris Mihalache notele!" pe Ziare.com

#Iohannis ingrijorat FMI Ponta, #Ponta Iohannis nepregatit FMI, #Ponta Iohannis note Mihalache , #Stiri Guvern