Iohannis, in noua carte: Daca Ponta ar fi ajuns presedinte, personaje din spatele gratiilor ar fi fost libere acum

Vineri, 15 Mai 2015, ora 15:11
889 citiri
Iohannis, in noua carte: Daca Ponta ar fi ajuns presedinte, personaje din spatele gratiilor ar fi fost libere acum
Foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in noua sa carte, ca daca Victor Ponta ar fi ajuns presedinte, "personaje cu notorietate, aflate acum in spatele gratiilor, ar fi fost libere".

Dezvalurile sunt facute in cartea "Primul pas", care n-a fost inca lansata si care urmeaza sa apara pe piata saptamana viitoare, relateaza Digi 24.

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte - dezvaluiri din campanie

"Convingerea mea este ca lupta anticoruptie ar fi incetinit. Nu am nicio indoiala ca legea amnistierii ar fi fost promulgata si ca multi condamnati notorii ar fi revenit in libertate", scrie seful statului.

Acesta isi exprima si dezamagirea fata de Victor Ponta si fata de faptul ca acesta nu si-a dat demisia din functia de prim-ministru imediat dupa turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

"Cred ca, daca ar fi facut un pas ...citeste mai departe despre "Iohannis, in noua carte: Daca Ponta ar fi ajuns presedinte, personaje din spatele gratiilor ar fi fost libere acum" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis atac Ponta, #Iohannis noua carte Ponta, #Iohannis lansat noua carte, #Iohannis carte Primul Pas , #Stiri Guvern