Iohannis ii incurajeaza pe investitorii germani sa vina in Romania

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 19:54
967 citiri
Iohannis ii incurajeaza pe investitorii germani sa vina in Romania
Foto: Facebook / Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Bavariei, Horst Seehofer, au discutat vineri, la Munchen, despre probleme de colaborare politica, revigorarea Comisiei mixte romano-bavareza, atragerea de investitii, dar si despre criza migratiei.

"Am atins atat probleme de colaborare economica, cat si probleme de colaborare politica, si asa cum a subliniat domnul prim-ministru Seehofer, dorim amandoi sa revigoram Comisia mixta romano-bavareza, comisie guvernamentala pentru a inlesni foarte multe proiecte comune. De asemenea, am discutat si despre modalitati de a ajunge la o activitate economica mai intensa, de a incuraja investitori din Bavaria sa vina in Romania si, sigur, firme romanesti sa colaboreze cu parteneri din Bavaria", a declarat presedintele in timpul conferintei de presa comune cu oficialul bavarez.

Un alt punct pe agenda discutiilor a fost comunitatea romaneasca din Bavaria, care "constituie un pod intre Romania si Bavaria".

Iohannis, la New York: Ce le-a promis ...citeste mai departe despre "Iohannis ii incurajeaza pe investitorii germani sa vina in Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis investitori germani, #Iohannis vizita Bavaria , #Stiri Guvern