Iohannis explica de ce la Bruxelles nu s-a mai discutat de cotele obligatorii: O tema falsa!

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 06:50
906 citiri
Iohannis explica de ce la Bruxelles nu s-a mai discutat de cotele obligatorii: O tema falsa!
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca ideea potrivit careia Consiliul European ar fi putut relua in discutie tema cotelor obligatorii privind refugiatii este "falsa" si "fundamental gresita", afirmand ca ea a fost lansata din "nestiinta" de catre lideri politici din Romania.

"Este o tema falsa care a aparut in Romania, probabil din nestiinta. Nu cred ca pot sa merg atat de departe cat sa spun ca tema a fost exploatata politic de politicieni foarte cunoscuti, fiindca nu am astfel de date. Una peste alta, decizia Consiliului JAI nu a fost luata in discutie astazi. Nici nu s-ar fi putut. Consiliul European nu ar fi putut sa revoce sau sa anuleze sau sa schimbe decizia JAI", a spus Iohannis, referitor la decizia Consiliului JAI de repartizare a imigrantilor in statele membre.

Declaratia presedintelui a fost facuta la finalul reuniunii Consiliului European Extraordinar informal de la Bruxelles.

Iohannis anunta ce s-a decis la Consiliul European: Cati bani va ...citeste mai departe despre "Iohannis explica de ce la Bruxelles nu s-a mai discutat de cotele obligatorii: O tema falsa!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Consiliul European cote obligatorii , #Stiri Guvern