Iohannis, in Parlament: Cea mai tragica lectie a anului 2015 si ce asteapta de la Ciolos

Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 11:39
1049 citiri
Iohannis, in Parlament: Cea mai tragica lectie a anului 2015 si ce asteapta de la Ciolos
Foto: Arhiva Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs, miercuri, in Parlament, cu ocazia implinirii unui an de la preluarea mandatului. De la sedinta plenului reunit au lipsit deputatul Victor Ponta, fost premier, si senatorul Crin Antonescu, fost presedinte interimar al Romaniei.

Klaus Iohannis a cerut sa se adreseze Parlamentului mai devreme de ziua de 21 decembrie, cand a fost instalat ca presedinte, pentru ca la acea data Legislativul se va afla in vacanta.

Pe de alta parte, astazi se implineste exact un an de la turul doi al alegerilor prezidentiale, marcat de nenumarate probleme la sectiile din diaspora si de impresionante manifestari de strada generate de victoria lui Klaus Iohannis.

Presedintele a subliniat in discursul sau ca anul 2015 a fost unul al "revenirii la normalitate", a trecut in revista cateva dintre obiectivele pe care le-a indeplinit si a transmis clasei politice mesajul ca trebuie recastigata increderea societatii.

"Cea mai tragica lectie a anului 2015 ...citeste mai departe despre "Iohannis, in Parlament: Cea mai tragica lectie a anului 2015 si ce asteapta de la Ciolos" pe Ziare.com

#Iohannis discurt Parlament an mandat, #Iohannis adreseaza Parlamentului , #Stiri Guvern