Iohannis, despre viitorul premier: Sigur ca Ciolos e o varianta buna. Nu ma intereseaza deloc daca e membru de partid

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 07:07
796 citiri
Iohannis, despre viitorul premier: Sigur ca Ciolos e o varianta buna. Nu ma intereseaza deloc daca e membru de partid
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

Presedintele Klaus Iohannis, care a declarat recent ca nu va desemna dupa alegeri decat un premier politic, si-a explicat afirmatiile joi, la Bruxelles, cand a fost intrebat daca Dacian Ciolos ramane o varianta buna pentru a conduce viitorul guvern.

"Sigur ca este o varianta buna. Daca un an a fost bun si eu l-am desemnat, cum sa nu fie bun si in continuare?

Dar aceasta desemnare va depinde de partide. Daca partidele isi asuma aceasta propunere - stiti ca sunt intalniri pe care le face presedintele cu partidele dupa alegeri si, daca acolo vin partide si spun noi avem probabil o majoritate, noi il propunem pe Ciolos - atunci consider ca este o propunere politica si voi tine cont foarte serios de aceasta propunere", a subliniat seful statului.

Iohannis, despre platforma lui Ciolos: Banuiesc ca nu a vrut doar sa arate ca gandeste sanatos, ci ca e dispus sa mearga mai departe (Video)

Iohannis a explicat ca un premier politic este unul asumat clar de un partid sau de o coalitie ...citeste mai departe despre "Iohannis, despre viitorul premier: Sigur ca Ciolos e o varianta buna. Nu ma intereseaza deloc daca e membru de partid" pe Ziare.com

#Iohannis Ciolos premier dupa alegeri, #Iohannis premier politic Ciolos , #Stiri Guvern