Iohannis, criticat ca isi petrece weekendul, in loc sa se ocupe de Guvern

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 13:16
766 citiri
Iohannis, criticat ca isi petrece weekendul, in loc sa se ocupe de Guvern
Foto: Administratia Prezidentiala

Institutul pentru Politici Publice (IPP) il critica pe presedintele Klaus Iohannis ca pune pe primul loc perecerea weekendului, amanand nejustificat negocierile pentru formarea unui nou Guvern.

"IPP critica decizia Presedintelui Iohannis de a pune pe primul loc petrecerea weekendului amanand, fara justificare, luarea unei decizii de numire a Guvernului dar si partidele mari, incapabile sa gaseasca/sa doreasca promovarea tinerilor specialisti cu reputatie", se arata intr-un comunicat remis duminica Ziare.com.

Nemultumirea IPP vine dupa ce seful statului a participat, joi si vineri, la consultari cu partidele politice parlamentare si cu reprezentanti ai societatii civile si ai protestatarilor, insa Administratia Prezidentiala nu a mai organizat astfel de intalniri si pentru weekend.

Totusi, liderul de la Cotroceni a informat, vineri, ca discutiile vor continua la inceputul saptamanii viitoare, iar spre sfarsitul intervalului ar putea fi luata o decizie, mentionand cele doua ...citeste mai departe despre "Iohannis, criticat ca isi petrece weekendul, in loc sa se ocupe de Guvern" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis criticat weekend, #Iohannis weekend Guvern , #Stiri Guvern