Iohannis, declaratii dupa consultarile cu partidele si societatea civila: "Presedintele va veni in piata" LIVE

Vineri, 06 Noiembrie 2015, ora 15:55
910 citiri
Iohannis, declaratii dupa consultarile cu partidele si societatea civila: "Presedintele va veni in piata" LIVE
Foto: B1TV

Presedintele Klaus Iohannis sustine vineri dupa-amiaza declaratii de presa la Palatul Cotroceni, urmand sa anunte concluziile discutiilor purtate cu liderii de partide si cei ai societatii civile, dupa caderea guvernului Ponta.

Conform presei, declaratia era programata pentru ora 15:00, dar ea s-a lasat asteptata, cel mai probabil din cauza prelungirii discutiilor dintre seful statului si reprezentantii societatii civile.

Klaus Iohannis a continuat, vineri, consultarile cu partidele politice parlamentare pe tema desemnarii unui nou premier, dupa ce Victor Ponta a prezentat, miercuri, demisia sa si a Executivului.

Joi dupa-amiaza, seful statului a discutat cu delegatiile PSD, PNL, UDMR si cea a grupului minoritatilor nationale, iar astazi au fost primiti la Cotroceni reprezentantii UNPR si ALDE. Partidele sustin solutii diferite, alegerile anticipate nefiind agreate de ALDE. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au declarat ca mai urmeaza si alte negocieri, saptamana ...citeste mai departe despre "Iohannis, declaratii dupa consultarile cu partidele si societatea civila: "Presedintele va veni in piata" LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis consultari partide Ponta demisionat , #Stiri Guvern