Iohannis considera mai buna noua propunere de premier, dar nu va face niciun anunt joi (Surse)

Joi, 29 Decembrie 2016, ora 16:08
1816 citiri
Iohannis considera mai buna noua propunere de premier, dar nu va face niciun anunt joi (Surse)
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis analizeaza noua propunere de premier facuta de PSD, in persoana lui Sorin Grindeanu, considerand-o mai buna decat cea initiala, cu Sevil Shhaideh.

Insa seful statului nu va face niciun anunt in cursul zilei de joi, astfel ca noul Guvern nu poate fi instalat inainte de Anul Nou, au declarat pentru News.ro surse oficiale.

Potrivit acestora, Klaus Iohannis apreciaza si faptul ca noua propunere de premier a trecut prin filtrul partidului si a fost asumata transparent de PSD.

Relatia cu noul premier al PSD, indiferent cine va fi, va fi una "institutionala", de "coabitare", insa nu va fi semnat niciun pact in acest sens, asa cum s-a intamplat in cazul Basescu-Ponta, au mai spus sursele citate.

Sorin Grindeanu, propus de PSD pentru functia de prim-ministru, a avut o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni. Discutia a durat aproximativ jumatate de ora.

Intalnirea a fost convocata de catre presedintele Iohannis, dupa ce a ...citeste mai departe despre "Iohannis considera mai buna noua propunere de premier, dar nu va face niciun anunt joi (Surse)" pe Ziare.com

#Sorin Grindeanu premier, #Klaus Iohannis Sorin Grindeanu , #Stiri Guvern