Iohannis cere verdicte mai rapide in cazul acuzatiilor de plagiat: Bunul renume se distruge foarte usor

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 11:11
843 citiri
Iohannis cere verdicte mai rapide in cazul acuzatiilor de plagiat: Bunul renume se distruge foarte usor
Foto: Digi 24 TV

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut ministrului Educatiei, Mircea Dumitru, ca verdictele in cazul acuzatiilor de plagiat sa se dea mai repede, nu dupa un an, "cand nu mai intereseaza pe nimeni", iar persoana vizata ramane cu imaginea patata si cu "eticheta de plagiator".

Seful statului a rostit, luni, un discurs cu ocazia deschiderii anului universitar, la Universitatea de Vest din Timisoara, unde Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, si-a sustinut in 2011 teza de doctorat, aflata acum in centrul unui urias scandal, dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita.

Citeste si ce a spus si premierul Dacian Ciolos tot azi despre plagiate

"Nu cred ca ajuta pe cineva ca analiza unei acuzatii de plagiat sa dureze atat cat dureaza elaborarea unei lucrari de doctorat. Politicienii au gasit ca a acuza pe cineva de plagiat e o metoda politica de a aduna voturi. Dvs. trebuie sa scurtati aceste discutii la minimum si sa stim in timp daca persoana respectiva a plagiat sau nu si punct", a ...citeste mai departe despre "Iohannis cere verdicte mai rapide in cazul acuzatiilor de plagiat: Bunul renume se distruge foarte usor" pe Ziare.com

#Iohannis plagiat, #Iohannis plagiat Kovesi , #Stiri Guvern