Iohannis: Cel mai important pas e dezvoltarea infrastructurii. Guvernele trec, dar problemele raman

Marti, 25 Aprilie 2017, ora 15:43
2568 citiri
Iohannis: Cel mai important pas e dezvoltarea infrastructurii. Guvernele trec, dar problemele raman
Foto: Captura Digi24

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca un important criteriu de performanta pentru o guvernare ar trebui sa fie absorbtia fondurilor europene si implementarea proiectelor de investitii, si nu disputa pentru cine creste mai repede salariile bugetarilor.

"Probabil ca cel mai important pas pe care trebuie sa il facem este dezvoltarea infrastructurii. Niciun sector nu poate performa in lipsa infrastructurii, indiferent prin ce mijloace am incerca sa il sustinem.

Constat cu ingrijorare ca guvernele trec, dar problemele infrastructurii raman, in ciuda faptului ca nu banii lipsesc, nici cei nationali, nici cei europeni.

Poate ar fi relevant, de exemplu, ca un important criteriu de performanta al unei guvernari sa fie tocmai absorbtia fondurilor europene si implementarea proiectelor de investitii, nu neaparat disputa pentru cine creste mai repede salariile bugetarilor", a spus Iohannis, la evenimentul "Presedintele Romaniei in dialog cu mediul de afaceri", organizat la Camera de Comert si Industrii a Romaniei.

El a subliniat ca salarizarea trebuie imbunatatita, aratand ca "solutiile durabile trebuie cautate la nivelul performantei economiei, in ritmul si sustenabilitatea cresterii economice".

Iata ce spunea luni seara premierul Grindeanu despre dezvoltarea infrastructurii, in acest an, si ce spunea Liviu Dragnea in urma cu cateva zile despre absorbtia fondurilor europene, aflata, potrivit lui, la un nivel record. Printre reusitele acestui guvern, cei doi au nominalizat la loc de frunte cresterea salariilor. ...citeste mai departe despre "Iohannis: Cel mai important pas e dezvoltarea infrastructurii. Guvernele trec, dar problemele raman" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis guvern Grindeanu crestere salarii, #Iohannis absorbtie fonduri europene, #Iohannis dezvoltare infrastructura, #Iohannis dialog mediu afaceri , #Stiri Guvern