Iohannis a fost plecat de 20 de ori in strainatate in primele 8 luni de mandat

Sambata, 22 August 2015, ora 17:51
977 citiri
Iohannis a fost plecat de 20 de ori in strainatate in primele 8 luni de mandat
Foto: presidency.ro

In primele opt luni de mandat, presedintele Klaus Iohannis a facut 20 de vizite oficiale in strainatate in 12 tari, precum Franta, Spania, Belgia si Italia, petrecand 34 de zile in afara granitelor, iar alte 16 zile s-a aflat in vacante in SUA, Portugalia si Germania.

Klaus Iohannis a intreprins, ca presedinte al Romaniei, vizite in 12 tari din Europa, de la preluarea mandatului si pana acum. Este vorba despre Belgia (sase vizite), Franta (doua vizite), Italia (doua vizite), Polonia (doua vizite), Ucraina, Letonia, Croatia, Serbia, Republica Moldova, Germania, Spania si Austria. In total, au fost 34 de zile petrecute de presedinte in afara granitelor, in cele 20 de vizite facute in strainatate.

Prima deplasare a sefului statului a fost in ianuarie, la Paris, la "Marsul Solidaritatii", eveniment organizat dupa atacurile teroriste din capitala Frantei, care au avut loc la inceputul acestui an. Imediat dupa aceea, Klaus Iohannis a facut prima vizita oficiala ca presedinte, in ...citeste mai departe despre "Iohannis a fost plecat de 20 de ori in strainatate in primele 8 luni de mandat" pe Ziare.com

#Iohannis vizite externe, #Iohannis vizita oficiala, #Iohannis concediu strainatate , #Stiri Guvern