Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii

Joi, 23 Noiembrie 2017, ora 14:08
875 citiri
Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii
Foto: Arhiva site/Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a convocat in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).

Sedinta va avea loc saptamana viitoare marti, 28 noiembrie, la ora 12:00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Pe ordinea de zi a sedintei sunt incluse subiecte referitoare la:

Planul de intrebuintare a Fortelor Armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2018;Stadiul indeplinirii Planului de actiune pentru implementarea deciziilor Summitului NATO de la Varsovia;Raportul privind masurile adoptate de Romania in vederea punerii in aplicare a regimurilor de sanctiuni instituite pe plan international (octombrie 2016 - septembrie 2017); Programul de activitate al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru anul 2018.

De asemenea, in contextul modificarilor fiscale si din Justitie care sunt pe agenda Guvernului si Parlamentului, seful statului anunta ca "vor fi abordate si alte subiecte de interes pentru securitatea nationala". Amintim ca din CSAT fac parte si ministrul Justitiei si cel al Finantelor.

Miercuri seara, presedintele Iohannis a comentat masurile luate sau dorite de coalitia PSD-ALDE si a avut un mesaj si pentru romani, explicandu-le ca nu exista niciun stat paralel.

A.S. ...citeste mai departe despre "Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii" pe Ziare.com

#Iohannis CSAT justitie securitate nationala, #Iohannis CSAT revolutie fiscala securitate nationala , #Stiri Guvern