Iohannis a ajuns in SUA: Prima intalnire, cu investitori americani

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 12:11
1133 citiri
Iohannis a ajuns in SUA: Prima intalnire, cu investitori americani
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, in Statele Unite ale Americii, unde efectueaza, pana miercurea viitoare, o vizita oficiala.

In prima zi a vizitei sale in SUA, seful statului se va intalni la New York cu reprezentanti ai unor investitori institutionali si banci de investitii. Cu ocazia acestei intalniri, el va sustine o alocutiune cu tema "Romania - o destinatie atractiva pentru investitorii institutionali".

Vineri, presedintele Iohannis va participa la deschiderea Summit-ului ONU privind adoptarea Agendei de dezvoltare post-2015 si la un dejun cu conducerile unor companii multinationale americane prezente sau care doresc sa investeasca in Romania.

Sambata, seful statului se va intalni cu comunitatea romanilor din New York, iar duminica va avea doua interventii nationale, una in cadrul Reuniunii mondiale a liderilor privind realizarea egalitatii de gen si capacitatea femeilor si alta la Summit-ul ONU pentru adoptarea Agendei de dezvoltare durabila, in cadrul caruia ...citeste mai departe despre "Iohannis a ajuns in SUA: Prima intalnire, cu investitori americani" pe Ziare.com

#Iohannis vizita SUA, #Iohannis investitori straini , #Stiri Guvern