Indemnizatia pentru mame: Ciolos cauta o solutie, dar are in vedere si alte masuri

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 09:56
1070 citiri
Indemnizatia pentru mame: Ciolos cauta o solutie, dar are in vedere si alte masuri
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, vineri seara, ca pentru stimularea natalitatii trebuie avute in vedere si alte masuri in afara celor privind indemnizatiile pentru mame, facand referire in acest sens la gradinite sau locuinte pentru tineri.

"Vom cauta o solutie pentru aceasta indemnizatie (pentru cresterea copilului - n.red.). Pentru stimularea cresterii natalitatii, insa, trebuie sa mergem dincolo de indemnizatii, sa ne gandim la gradinite, la locuinte pentru tineri. Sper ca Parlamentul sa-si aduca aminte de acest subiect si dupa trecerea campaniei electorale", a sustinut premierul, intr-un comentariu pe Facebook.

Guvernul n-are bani de indemnizatia pentru mame: Asteapta solutie de la Parlament

Executivul asteapta din partea Parlamentului precizari cu privire la sursele de finantare necesare pentru aplicarea legii prin care se elimina plafonul maxim al indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului, a precizat, miercuri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan ...citeste mai departe despre "Indemnizatia pentru mame: Ciolos cauta o solutie, dar are in vedere si alte masuri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos indemnizatie crestere copil, #Ciolos gradinite indemnizatie mame , #Stiri Guvern