Imposibila misiune a Guvernului Grindeanu

Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 08:28
1372 citiri
Imposibila misiune a Guvernului Grindeanu

PSD nu a luat 46% la alegeri pentru ca romanii si-ar fi imaginat ca daca vor veni oamenii lui Liviu Dragnea la guvernare in locul tehnocratilor vor avea autostrazi, salariile dublate sau ca spitalele si scolile vor arata si functiona asa cum se intampla in statele mai dezvoltate.

Nici nu ar fi avut cum sa aiba astfel de visuri, pentru ca PSD a condus prin Executivul Ponta trei ani Romania si memoria acelei guvernari este inca vie.

Dar cred ca, tocmai de teama ca usorul avans, relativa bunastare si linistea economica din ultimii 3-4 ani sa nu dispara sub o posibila haotica si nevrotica guvernare a liberalilor, s-a votat asa cum s-a vazut pe 11 decembrie.

Cei care s-au prezentat la urne, aproape 40% dintre persoanele cu drept de vot, si au pus stampila pe partidul lui Liviu Dragnea au fost cu siguranta mult mai realisti in asteptarile si sperantele lor.

A fost spaima de degringolada afisata de liberali, a fost si speranta generica de a avea o viata mai buna, poate si dorinta ...citeste mai departe despre "Imposibila misiune a Guvernului Grindeanu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Guvernul Sorin Grindeanu masuri, #buget 2017 guvern Sorin Grindeanu , #Stiri Guvern