Impins de PSD afara din Palatul Victoria, Sorin Grindeanu cere "larga consultare in partid": Riscam sa pierdem guvernarea!

Joi, 15 Iunie 2017, ora 14:50
962 citiri
Impins de PSD afara din Palatul Victoria, Sorin Grindeanu cere "larga consultare in partid": Riscam sa pierdem guvernarea!
Foto: Facebook / Sorin Grindeanu (Arhiva)

Premierul Sorin Grindeanu propune o "larga consultare in partid" pe tema schimbarii guvernului si le cere colegilor din conducerea PSD sa "cantareasca bine" ce decid azi, la sedinta CEX. Declaratiile au fost facute pe Facebook, intre doua intalniri oficiale la Palatul Victoria.

In noua sa postare, Sorin Grindeanu subliniaza, la fel ca si miercuri seara, ca nu se agata de functia de premier, dar se teme ca daca va demisiona PSD va pierde guvernarea, asa ca membrii Comitetului Executiv, reuniti azi la sediul central, sa se gandeasca bine la decizia pe care o iau.

"De peste 20 de ani sunt in PSD. Si va asigur de respectul meu pentru tot ce ati facut in acest partid. Va garantez ca nu ma agat in niciun fel de functia de prim-ministru, pe care o ocup si datorita sustinerii pe care mi-ati acordat-o. Vreau sa ma asigur ca presedintele Romaniei va nominaliza un premier tot din partea PSD, iar atunci sunt gata sa imi prezint demisia.

Exista riscul iminent ca PSD sa piarda guvernarea, iar in acest moment ii transferam practic presedintelui Iohannis toata puterea in Romania. Nu putem accepta aceasta situatie! Va propun o larga consultare in partid, cu toti cei care muncesc si cred in mod real in PSD! Vreau sa cantariti bine ce decideti astazi. Avem o datorie fata de Romania", a postat pe Facebook Sorin Grindeanu.

Urmareste LIVE pe Ziare.com principalele declaratii si evolutii ale crizei din coalitia de guvernare PSD-ALDE.

In timp ce liderii marcanti ai PSD discuta la sediul central al partidului despre excluderea lui din partid si variantele constitutionale pe care la au la dispozitie pentru inlocuirea de la sefia Guvernului Romaniei, premierul a avut intalniri la Palatul Victoria cu inalti oficiali straini, printre care si ministrul britanic al Apararii.

C.B. ...citeste mai departe despre "Impins de PSD afara din Palatul Victoria, Sorin Grindeanu cere "larga consultare in partid": Riscam sa pierdem guvernarea!" pe Ziare.com

#Grindeanu consultare PSD demisie Guvern , #Stiri Guvern