UPDATE Imagini deplorabile cu Hotelul Triumf din Capitala, considerat monument istoric, facute publice de Clotilde Armand: Toata conducerea RAPPS trebuie zburata

Duminica, 24 Ianuarie 2021, ora 14:07
937 citiri
UPDATE Imagini deplorabile cu Hotelul Triumf din Capitala, considerat monument istoric, facute publice de Clotilde Armand: Toata conducerea RAPPS trebuie zburata
Hotelul Triumf din Bucuresti a fost afectat puternic de incendiul din toamna lui 2020. Foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul USR PLUS al Sectorului 1, a publicat o serie de fotografii cu Hotelul Triumf din Bucuresti, o cladire monument care a fost lasata in paragina dupa incendiul prin care a trecut toamna trecuta.

UPDATE ora 16:35 Reprezentantii institutiei sustin ca dupa incendiul care a afectat Hotelul Triumf, Regia a luat masuri de conservare, montand in interiorul podului o membrana impermeabila care sa preia functia acoperisului distrus in incendiu.

"Acoperisul si o parte din podul imobilului Hotel Triumf, situat pe soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 12, a fost afectat de incendiul izbucnit in data de 12 septembrie 2020. Imediat dupa stingerea incendiului si dupa evaluarea pagubelor, in vederea limitarii extinderii unor posibile daune cauzate de infiltratiile de apa provocate de intemperii, RAPPS a luat masuri de conservare, montand in interiorul podului o membrana impermeabila care sa preia functia acoperisului distrus in incendiu", informeaza un comunicat al RAAPPS.

Textul initial: Armand critica toata conducerea RAPPS, de care apartine hotelul, pentru dezinteresul privind repararea cladirii. Primarul din Sectorul 1 mai subliniaza ca se va adresa si ministerului Culturii pentru a discuta despre aceasta situatie.

"Asa arata Hotelul Triumf din inima Bucurestiului, pe Soseaua Kiseleff. Cladirea este monument istoric si in luna septembrie a anului trecut a avut un incendiu la acoperis.

De atunci si pana acum este lasat sa se degradeze. Intre timp, au trecut destule ploi si zapezi. Cladirea apartine de RAPPS iar conducerea nici macar nu a avut interesul sa acopere cu o folie zona incendiata din acoperis.

Pentru asemenea incompetenta si distrugere cu premeditare a unui monument istoric sunt de parere ca toata conducerea RAPPS trebuie zburata urgent din functie si sa raspunda in fata legii.

Voi discuta cu reprezentantii din Ministerul Culturii pentru a stabili cum poate Primaria Sectorului 1 sa contribuie urgent la remedierea situatiei", a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

VIDEO Incendiul de la Hotelul Triumf din Capitala a fost stins. Cat de tare a ars acoperisul imobilului

Clotilde Armand ii cere Avocatului Poporului sa se implice in stoparea distrugerilor cladirilor istorice din Capitala: "Sa oprim mutilarea unor veritabile bijuterii arhitectonice" ...citeste mai departe despre "UPDATE Imagini deplorabile cu Hotelul Triumf din Capitala, considerat monument istoric, facute publice de Clotilde Armand: Toata conducerea RAPPS trebuie zburata" pe Ziare.com

#hotel Triumf, #Clotilde Armand, #RAPPS, #Bucuresti, #Ministerul Culturii, #incendiu la hotel triumf , #Stiri Guvern