Iliescu, dupa victoria PSD: Romanii l-au comparat pe Ciolos cu Ponta si au votat in consecinta

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 22:37
923 citiri
Iliescu, dupa victoria PSD: Romanii l-au comparat pe Ciolos cu Ponta si au votat in consecinta
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte Ion Iliescu a transmis, luni, ca succesul PSD reprezinta o victorie a solidaritatii si a unui program clar de guvernare. El a precizat ca principala misune a partidului trebuie sa fie consolidarea realizarilor guvernului condus de Victor Ponta.

"Vreau sa-i felicit pe membrii si simpatizantii Partidului Social Democrat pentru victoria deosebit de clara din alegerile parlamentare de duminica, 11 decembrie a.c. Este o victorie a solidaritatii, lucrului in echipa, a unui program clar de guvernare, dupa o campanie pozitiva. PSD a oferit alegatorilor o miza, cu adevarat importanta pentru viata lor. Iar raspunsul romanilor a fost pe masura. Este un raspuns care onoreaza, dar care si obliga", a scris Ion Iliescu.

Citeste si Ion Iliescu a spus in sectia de votare ca a votat cu PSD

Acesta a mentionat ca PSD a dovedit ca stie sa guverneze si ca are oameni capabili sa asigure crestere economica si dezvoltare.

"Acum, ca ii revine sarcina guvernarii, trebuie sa ...citeste mai departe despre "Iliescu, dupa victoria PSD: Romanii l-au comparat pe Ciolos cu Ponta si au votat in consecinta" pe Ziare.com

#Iliescu felicita PSD, #Iliescu PSD alegeri parlamentare, #alegeri parlamentare 2016 , #Stiri Guvern