Guvernul Tudose se intalneste in prima sedinta. S-ar putea discuta despre Fondul Suveran de Investitii, subiect de contre intre Grindeanu si Vasilescu

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 08:01
936 citiri

Azi va avea loc prima sedinta a Guvernului Mihai Tudose, la o zi dupa ce a primit votul de incredere din partea Parlamentului.

In cursul diminetii ministrii se vor intalni la Palatul Victoria pentru o sedinta pregatitoare, iar la pranz, cel mai probabil la ora 13.00, se va desfasura prima sedinta de guvern.

Potrivit unor surse guvernamentale, citate de News.ro, pe ordinea de zi a sedintei de vineri s-ar putea afla o serie de ordonante de urgenta.

Se pare ca pe ordinea de zi va fi si Fondul Suveran de Investitii, despre care Grindeanu a spus miercuri ca nu a fost blocat la cabinetul sau asa cum afirma ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, el aflandu-se inca de la inceputul lunii mai la partid de unde s-a "asteptat OK-ul din partea coalitiei".

Guvernul condus de Mihai Tudose a depus juramantul joi seara, la Palatul Cotroceni.

Asta dupa ce a trecut de votul Parlamentului, necesar investirii in functie.

Au fost 275 de voturi pentru, cu mult peste minimul necesar de 233, dar cu 20 de voturi sub numarul de voturi primite de Guvernul Sorin Grindeanu, in urma cu aproape sase luni.

I.O. ...citeste mai departe despre "Guvernul Tudose se intalneste in prima sedinta. S-ar putea discuta despre Fondul Suveran de Investitii, subiect de contre intre Grindeanu si Vasilescu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sedita Guvern Mihai Tudose , #Stiri Guvern