Guvernul si-a asumat raspunderea pe noul program - Ponta: Sa nu facem greseala din 2009

Marti, 11 Martie 2014, ora 15:00
1513 citiri
Guvernul si-a asumat raspunderea pe noul program - Ponta: Sa nu facem greseala din 2009
Foto: B1TV

Guvernul si-a asumat raspunderea, marti, in plenul Parlamentului, asupra programului politic inaintat Legislativului, in sedinta celor doua camere reunite.

"Este foarte important ca, in 2014, sa nu facem greseala pe care am facut-o cu totii in 2009 - sa marim nivelul de asteptare al populatiei, sa purtam o adevarata cursa cine promite mai mult si sa ne pregatim pentru un dezastru cum a fost cel din 2010", a declarat prim-ministrul Victor Ponta, in plenul Parlamentului.

Premierul a afirmat ca isi doreste ca actualul guvern sa ramana in functie si dupa alegerile prezidentiale: "Responsabilitatea guvernarii tarii trebuie sa fie foarte mare, sa invatam din ce a fost rau in 2009-2010".

Despre votul Parlamentului pentru noul program, Victor Ponta a spus: "Este un act de control al Parlamentului la adresa Guvernului si imi doresc ca Parlamentul sa isi exercite acest drept si sa acorde incredere sau sa retraga increderea unui guvern, in functie de prioritatile sale".

De asemenea, ...citeste mai departe despre "Guvernul si-a asumat raspunderea pe noul program - Ponta: Sa nu facem greseala din 2009" pe Ziare.com

#guvern asumare raspundere program, #Ponta asumare raspundere program, #Ponta greseala 2009, #asumare raspundere program guvernare, #Guvern asumare raspundere Parlament , #Stiri Guvern