Guvernul Ciolos in Parlament: Programul audierilor si votul de investitura

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 10:29
996 citiri
Guvernul Ciolos in Parlament: Programul audierilor si votul de investitura
Foto: B1 TV

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a anuntat luni programul dupa care vor fi audiati in comisiile de specialitate membrii viitorului Guvern Ciolos si ziua in care se va da votul in plenul reunit al celor doua camere.

"Audierile incep azi la ora 13 si se incheie la ora 21, pe baza listei inaintate de primul ministru si a programului de guvernare. Am luat act de cele doua documente, maine de la ora 10 incepe sedinta plenului comun, unde prim ministrul vine sa prezinte programul. Apoi, conform timpilor alocati, vor avea loc interventii din partea grupurilor parlamentare.

Maine la ora 9:30 va avea loc o noua sedinta de birouri permanente reunite. In functie de durata dezbaterilor, maine va avea loc si votul de investitura", a anuntat Calin Popescu Tariceanu.

Ministrii din Cabinetul Ciolos, audiati in Parlament

Presedintele Senatului a confirmat faptul ca Guvernul Ciolos a trimis la Parlament doua variante de program, una duminica, de doua pagini, si alta astazi, ...citeste mai departe despre "Guvernul Ciolos in Parlament: Programul audierilor si votul de investitura" pe Ziare.com

#tariceanu audieri ministri Ciolos , #Stiri Guvern