Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul Ciolos: Elisabeta Lipa, fosta campioana la canotaj propusa la Ministerul Sportului

Guvernul Ciolos: Elisabeta Lipa, fosta campioana la canotaj propusa la Ministerul Sportului
Elisabeta Lipa, nascuta Elisabeta Oleniuc, este multipla campioana olimpica, mondiala si europeana la canotaj, presedinte al Federatiei Romane de canotaj si al Clubului Sportiv Dinamo.

S-a nascut la 26 octombrie 1964, in localitatea Siret, judetul Suceava. In 1997, a absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport. In anii 2003 si 2005 urmeaza cursuri postuniversitare in Dreptul Muncii, respectiv Managementul activitatii sportive. In 2007, a studiat la Colegiul National de Aparare.

In anul 2009, a obtinut titlul de Doctor in educatie fizica si sport.

A inceput sa practice canotajul in 1980, fiind legitimata la Olimpia Bucuresti, transferandu-se apoi la Dinamo. Patru ani mai tarziu, avea sa debuteze cu medalie de aur la Olimpiada din Los Angeles.

In activitatea competitionala interna a obtinut peste 25 de titluri de campioana nationala la schif simplu, 2 vasle, 4 vasle, 8+1, 4+1 vasle si rame. Exemplu de ambitie, valoare si longevitate sportiva, a concurat cu mult ...citeste mai departe despre "Guvernul Ciolos: Elisabeta Lipa, fosta campioana la canotaj propusa la Ministerul Sportului" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 490 ori