Guvernul Ciolos a trecut lejer de Parlament - cine face totusi opozitie tehnocratilor lui Iohannis

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 16:15
746 citiri
Guvernul Ciolos a trecut lejer de Parlament - cine face totusi opozitie tehnocratilor lui Iohannis
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Cabinetul Ciolos a fost votat marti, in plenul reunit, de o majoritate confortabila. 389 de senatori si deputati au votat pentru echipa de tehnocrati condusa de Dacian Ciolos, in timp ce 115 parlamentari s-au exprimat impotriva.

Singurele formatiuni care au anuntat oficial ca nu vor sustine acest guvern au fost ALDE, Miscarea Populara si PND, care insa nu numara asa de multi parlamentari (115), asa incat se pare ca nu toti alesii au ascultat indemnul de partid de a vota Cabinetul Ciolos.

Presedintele Klaus Iohannis va organiza, la ora 19, la Palatul Cotroceni, ceremonia de depunere a juramintelor.

In discursul din Parlament, Dacian Ciolos a insistat ca isi doreste ca guvernarea sa fie deschisa catre societatea civila in incercarea de a recastiga increderea cetatenilor, precizand insa ca va avea un dialog permanent si deschis si cu Parlamentul.

Liviu Dragnea l-a avertizat pe Ciolos ca PSD nu ii va acorda un "cec in alb" si ca nu va ezita sa il "concedieze", desi acum ...citeste mai departe despre "Guvernul Ciolos a trecut lejer de Parlament - cine face totusi opozitie tehnocratilor lui Iohannis" pe Ziare.com

#vot ministri Ciolos , #Stiri Guvern