Guvernul capului de tabel

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 11:55
970 citiri
Guvernul capului de tabel

Cei care lucreaza in domeniul statisticii, al cercetarii si al analizei economice stiu ca pentru realizarea obiectivelor pe care si le propun au nevoie de o echipa care sa fie formata din doua categorii de personal. O categorie o reprezinta cei care concep, iar o alta categorie, cei care executa.

Se zice, in mod colocvial, ca cei care concep si au o viziune sintetica asupra obiectivelor propuse realizeaza capul de tabel, iar cei care executa, completeaza tabelul conform cerintelor exprimate prin capul de tabel.

Trebuie subliniat faptul ca ambele categorii cuprind profesionisti de valoare, numai ca intre prima si cea de a doua categorie exista o diferenta de clasa si pozitie ceea ce impune si o subordonare a celor din a doua categorie fata de cei din prima.

Modul in care a fost format si, mai ales, prezentat opiniei publice guvernul domnului Grindeanu da impresia ca acesta ar avea ca sarcina doar completarea tabelului, adica s-ar cantona exclusiv in zona... citeste mai departe despre "Guvernul capului de tabel" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Guvern Grindeanu program guvernare PSD, #Dragnea control Guvern Grindeanu , #Stiri Guvern