Guvernul amana data solutionarii cererilor de restituire a imobilelor preluate abuziv

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 11:32
1080 citiri
Guvernul amana data solutionarii cererilor de restituire a imobilelor preluate abuziv
Foto: Guvernul Romaniei

Guvernul condus de Dacian Ciolos va amana, printr-o OUG care va fi adoptata in sedinta de miercuri, termenul de 1 ianuarie pana la care comisiile locale si judetene de fond funciar aveau obligatia de a solutiona toate cererile de restituire, de a efectua punerile in posesie si de a elibera titlurile de proprietate.

Conform agendei sedintei de Guvern de miercuri, ultima din acest an, Executivul va proroga termenul de 1 ianuarie 2016 prevazut in mai multe articole din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania, scrie Mediafax.

Executivul va amana, astfel, termenul de 1 ianuarie 2016 pana la care comisiile locale si judetene de fond funciar sau, dupa caz, comisia de fond funciar a municipiului Bucuresti aveau obligatia de a solutiona toate ...citeste mai departe despre "Guvernul amana data solutionarii cererilor de restituire a imobilelor preluate abuziv" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#OUG legea retrocedarilor, #Ciolos Guvern retrocedari , #Stiri Guvern