Guvernul a aprobat rectificarea bugetara. Ciolos: E prima in an electoral fara amprenta politica, nu vrem voturi!

Miercuri, 10 August 2016, ora 14:09
1091 citiri
Guvernul a aprobat rectificarea bugetara. Ciolos: E prima in an electoral fara amprenta politica, nu vrem voturi!
Foto: Guvernul Romaniei

Guvernul a aprobat, miercuri, prima rectificare bugetara din acest an. Premierul Dacian Ciolos a declarat ca este prima rectificare facuta in an electoral care insa nu are amprenta politica.

Potrivit acestuia, Executivul nu urmareste sa castige voturi in detrimentul eficientei bugetare.

"Este prima data cand facem o rectificare in an electoral fara amprenta politica. (...) Nu cautam sa castigam voturi in detrimentul eficientei bugetare", a subliniat Dacian Ciolos.

Premierul a precizat ca au fost alocate resurse acolo unde acestea erau necesare pentru continuarea unor proiecte si pentru acoperirea unor cheltuieli noi, izvorate din prioritatile care au aparut pe parcurs.

"Am abordat rectificarea bugetara si ca un bilant de etapa al guvernarii", a mai spus seful Guvernului, mentionand ca sanatatea, educatia si drepturile sociale sunt prioritatile primei rectificari bugetare din acest an.

Ciolos a aratat ca sanatatea si educatia au fost asumate de Cabinetul sau la ...citeste mai departe despre "Guvernul a aprobat rectificarea bugetara. Ciolos: E prima in an electoral fara amprenta politica, nu vrem voturi!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rectificare buget, #Guvern rectificare buget , #Stiri Guvern