Guvernul a amanat sedinta extraordinara in care urma sa aprobe controversatele modificari la Codul Fiscal

Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 13:42
887 citiri
Guvernul a amanat sedinta extraordinara in care urma sa aprobe controversatele modificari la Codul Fiscal
Foto: site Guvern (Arhiva)

Sedinta extraordinara de Guvern, programata pentru vineri la ora 14 si in care urmau sa se adopte controversatele modificari la Codul Fiscal, a fost amanata pana luni.

Departamentul de Comunicare al Guvernului a transmis ca "Sedinta de guvern de astazi s-a amanat pentru luni, 6 noiembrie, ora sedintei va fi comunicata in timp util".

Televiziunile de stiri au relatat ca sedinta ar fi fost amanata pentru ca nu au fost primite inca toate avizele necesare.

Decizia a fost luata si in contextul in care sindicatele si patronatele au respins categoric schimbarile legislative promovate de Guvernul PSD-ALDE, existand riscul unor masive proteste de strada.

Mai mult, vineri dimineata Consiliul Economic si Social (CES) a dat un aviz negativ, cu o majoritate covarsitoare, proiectului de ordonanta initiat de Guvern.

Pana la ora 13:20 pe site-ul Guvernului nu figura ordinea de zi a sedintei extraordinare.

Conform informatiilor din mass-media, Guvernul ar fi trebuit sa dezbata si sa adopte astazi o serie de masuri, printre care mutarea contributiilor de la angajator la angajat sau instituirea unui impozit de 1% pe cifra de afaceri pentru firmele care au o cifra de afaceri de sub un milion de euro

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, joi, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, in care a criticat dur revolutia fiscala anuntata de PSD-ALDE si a dezvaluit ca a discutat cu premierul Mihai Tudose pe aceasta tema, fara sa ajunga insa la un acord.

Modificarile la Codul Fiscal vor fi adoptate prin ordonanta de urgenta, cel tarziu saptamana viitoare. Bugetul... undeva prin noiembrieCNSLR Fratia anunta greva generala din cauza noului Cod fiscal: Scad salariile si pierdem locurile de muncaIohannis cere PSD ALDE sa renunte la revolutia fiscala: Daca vizeaza cresterea salariilor, de ce nu cresc?Dragnea: Iohannis sustine masurile noastre fiscale. Eu nu am vazut-o ca pe o critica ...citeste mai departe despre "Guvernul a amanat sedinta extraordinara in care urma sa aprobe controversatele modificari la Codul Fiscal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sedinta cod fiscal amanata , #Stiri Guvern