Grindeanu si-a anulat programul oficial. Se duce doar la sedinta PSD unde se discuta soarta Guvernului

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 10:56
968 citiri
Grindeanu si-a anulat programul oficial. Se duce doar la sedinta PSD unde se discuta soarta Guvernului
Foto:Facebook/Guvernul Romaniei

Premierul Sorin Grindeanu si-a anulat, miercuri, participarea la reuniunea Consiliului national pentru pregatirea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, eveniment care are loc la Palatul Victoria incepand cu ora 12:15, urmand sa mearga doar la Comitetul Executiv National al PSD care se va reuni de la ora 16:00, la Parlament.

Informatia a fost intai anuntata pe surse si apoi confirmata de Biroul de presa al Guvernului.

Reuniunea Consiliului National pentru pregatirea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE va avea in continuare loc, doar ca fara participarea premierului.

Si marti, premierul ar fi trebuit sa participe la Conferinta "Jump to Smart 1.0", biroul de presa al Guvernului anuntand insa ca Sorin Grindeanu si-a anulat prezenta la eveniment. La acest eveniment a participat insa primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cea care in ultima saptamana a lansat numeroase atacuri la adresa lui Grindeanu si a ministrilor sai.

Premierul a evitat sa participe in ultimele doua zile la evenimente publice.

Liderii PSD se reunesc miercuri, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, in conditiile in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului sa demisioneze, acesta refuzand in mai multe randuri sa faca un asemenea gest, dupa cum au precizat surse politice.

Dragnea planuieste sa-si dea jos propriul Guvern, dar Grindeanu n-ar vrea sa plece. Ce variante de premier are PSD

Remaniere? Grindeanu zice ca Romania are nevoie de stabilitate - Dragnea ii da replica

Dragnea, atac la Grindeanu si pentru a ascunde esecul din alegerile partiale

"Daddy", oricum se termina! Disperarea ...citeste mai departe despre "Grindeanu si-a anulat programul oficial. Se duce doar la sedinta PSD unde se discuta soarta Guvernului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grindeanu anulare program oficial, #Grindeanu Comitetul Executiv National PSD, #sedinta Comitetul Executiv National PSD , #Stiri Guvern