Grindeanu ii cere lui Dragnea sa fie barbat si anunta noi revocari daca ministrii demisionari nu vin la munca

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 16:16
788 citiri
Grindeanu ii cere lui Dragnea sa fie barbat si anunta noi revocari daca ministrii demisionari nu vin la munca
Foto: captura video Digi24

Aflat in vizita la PSD Timis, premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, sambata, presedintelui PSD Liviu Dragnea sa fie "barbat politic" si sa nu mai fuga de congresul la care ar trebui sa se decida, in opinia sa, numele premierului si linia directoare a partidului.

Declaratiile au fost facute la iesirea din sediul PSD Timis, dupa discutiile purtate cu primarii si ceilalti reprezentanti ai filialei pe care a condus-o pana de curand.

"Am tinut foarte mult sa vin azi acas', alaturi de colegii mei, sa ma consult cu ei, sa vad daca deciziile pe care le-am luat si pe care le voi lua sunt in concordanta cu respectarea statutului, a statului de drept in Romania si a democratiei. De la o intalnire cu comitetul executiv judetean al partidului s-a ajuns la o intalnire cu sute de oameni din toata regiunea. Modul in care am fost primit e emotionant!", a declarat Grindeanu la iesirea de la discutii.

Citeste si Grindeanu, baie de multime la Timisoara: Suntem hotarati, haideti sa ne organizam!

Premierul, exclus joi din PSD, i-a cerut lui Liviu Dragnea "sa realizeze in ce situatie a adus acest partid".

"Sa fie barbat politic, sa vina in fata Congresului si Congresul sa hotarasca linia pe care merge partidul. Statutul spune ca validarea unui prim ministru se face in Congres.

Sa isi asume modul in care a gestionat lucrurile in partid. Ii cer sa fie un adevarat barbat politic si sa nu fuga, sa nu stea inchis singur sau impreuna cu cateva persoane", a subliniat inca o data Grindeanu, referindu-se la presedintele PSD.

Premierul a negat vehement ca ar putea sa treaca la un alt partid daca motiunea de cenzura care va fi depusa de PSD va fi votata.

"N-am schimbat niciodata partidul si nici n-am s-o fac. Organizatia pe care o conduc, cu performante, considera ca o conduc cel mai bine. Apoi, domnii au cam uitat sa trimita actele cu excluderea mea. Din punctul meu de vedere, n-are cum sa ma excluda vreodata din PSD Liviu Dragnea", a mai declarat Grindeanu.

El s-a aratat convins ca "saptamana care urmeaza, constitutional si legal lucrurile vor fi rezolvate", fie prin demisia presedintelui PSD Liviu Dragnea, "fie prin procedurile constitutionale - motiunea de cenzura".

Sorin Grindeanu a dezmintit ca ar fi purtat consultari cu PMP-ul condus de Traian Basescu.

"Eu nu, dar presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-ar putea sa da. Ei au o istorie comuna in PD", a mai spus el ironic.

Intrebat daca are de gand sa mai revoce dintre ministrii demisionari, dupa Carmen D ...citeste mai departe despre "Grindeanu ii cere lui Dragnea sa fie barbat si anunta noi revocari daca ministrii demisionari nu vin la munca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grindeanu Dragnea barbat politic, #Grindeanu motiune cenzura Dragnea , #Stiri Guvern