Grindeanu face sedinta de guvern inainte de votul pe motiunea de cenzura

Luni, 19 Iunie 2017, ora 14:57
1081 citiri
Grindeanu face sedinta de guvern inainte de votul pe motiunea de cenzura
Foto: site Guvern (Arhiva)

Sedinta de guvern a fost programata pentru marti la ora 12:00, au declarat surse guvenamentale, aceasta fiind prima dupa ce ministii PSD-ALDE si-au dat demisiile.

Luni, la 12:30, s-a desfasurat sedinta pregatitoare, convocata de secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, in timpul careia ministrul demisionar al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, a sustinut trei proiecte de acte normative, au precizat sursele citate.

Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, anunta sambata, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, ca va avea o lista clara a actelor normative care nu pot fi intarziate, iar luni va avea loc o sedinta pregatitoare de Guvern.

"La solicitarea premierului, am lucrat cu aparatul din subordinea Guvernului si maine voi avea lista clara a actelor normative care trebuie adoptate fara intarziere - legate de fonduri europene si diverse acte care nu pot fi intarziate pana se lamureste situatia. Luni va fi o sedinta pregatitoare ca sa vedem partea de avizare", a afirmat Ponta.

El a spus ca unii ministri si-au delegat atributiile, iar altii, precum ministrul de Interne, Carmen Dan, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu si-au delegat atributiile si lucreaza.

#sedinta guvern Grindeanu Ponta Jianu , #Stiri Guvern