Grindeanu, baie de multime la Timisoara: Suntem hotarati, haideti sa ne organizam!

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 14:17
859 citiri
Grindeanu, baie de multime la Timisoara: Suntem hotarati, haideti sa ne organizam!
Foto: captura video Realitatea TV

Sorin Grindeanu a lansat, sambata, o noua sarja de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat ca vrea sa confiste partidul si tara.

Sorin Grindeanu a mers, sambata, la Timisoara pentru a vedea sustinerea de care se mai bucura in filiala PSD din care a facut parte inainte de a fi exclus din partid. Vizibil emotionat, Grindeanu s-a imbratisat cu colegii, in timp ce in curtea PSD Timis se scanda "Jos Dragnea!".

Premierul a facut o baie de multime si a fost sarutat pe obraji de cativa dintre sutele de primari si sustinatori prezenti in curtea PSD Timis.

"Am venit azi acasa pentru ca am vrut sa vad daca in Timisoara, in Banat, mai exista oameni carora sa nu le fie frica (...) Nu poate sa ma dea Liviu Dragnea afara din acest partid de cate ori voi primi eu recomandari (de intrare, n.red.) ", a declarat Grindeanu in fata celor prezenti, care au inceput sa scandeze "Jos Dragnea!".

Grindeanu i-a transmis de la microfon presedintelui PSD ca alegerile au fost castigate de tot partidul, de sutele de mii de membri, nu de Dragnea personal.

"Noi toti am castigat, nu o singura persoana care vrea sa confiste acest partid si mai grav sa confiste tara!", a mai spus Grindeanu, subliniind inca o data ca daca Dragnea demisioneaza din fruntea PSD isi da si el demisia din functia de premier.

Afirmatia lui Grindeanu a fost preluata de cei prezenti, care au inceput sa scandeze "Demisia, demisia!!".

"Trebuie sa se organizeze congres! Teama de oameni il face pe Liviu Dragnea sa ramana intr-un cerc restrans. De ce sa nu hotaram mii de oameni soarta acestui partid? Fuge de oameni! Cel care fuge de oameni nu are cum sa fie presedinte, de aceea i-am cerut demisa. Sa mearga in fata partidului si sa garanteze ca aceasta aventura in care ne-a aruncat nu va duce la piederea Guvernului.

E bataie de joc la adresa tuturor!", a subliniat Grindeanu.

Premierul a reluat un mesaj transmis anul trecut in timpul campaniilor electorale, an in care PSD a castigat pentru prima oara si alegerile locale si parlamentare in Timis.

"Am spus atunci ca trebuie sa fim de partea buna a istoriei, sa nu ne fie rusine de ceea ce facem. Acelasi lucru il transmit si astazi. Sunt extrem de emotionat, dar sunt mandru sa vad ca sunteti atatia alaturi de mine azi!", a mai spus Grindeanu in aplauzele celor care scandau "Grindeanu- PSD".

Mai mult, premierul i-a transmis inca o data lui Liviu Dragnea: "N-o sa poata sa ma excluda din partid de cate ori ma voi reinscrie!".

"De f ...citeste mai departe despre "Grindeanu, baie de multime la Timisoara: Suntem hotarati, haideti sa ne organizam!" pe Ziare.com

#Grindeanu PSD Timis baie multime , #Stiri Guvern