Grindeanu: Am inteles mesajele protestatarilor, apreciez creativitatea lor. De acum discutam in Parlament

Vineri, 17 Februarie 2017, ora 18:03
919 citiri
Grindeanu: Am inteles mesajele protestatarilor, apreciez creativitatea lor. De acum discutam in Parlament
Foto: site Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca a inteles mesajele transmise de protestatari in strada, dovada ca guvernul a abrogat OUG 13. Totodata, el a dat asigurari ca de acum inainte legislatia pe justitie se va dezbate in Parlament.

"Am urmarit in aceasta perioada toate protestele. Va spun sincer si cand au fost zeci de mii de oameni in fata guvernului, si acum cand nivelul protestelor s-a mai redus: respect opinia protestatarilor, apreciez ca au fost desfasurate in ordine si creativitatea de care multi dintre concetatenii nostri au dat dovada. Mesajele pe care le-au transmis le-am inteles.

Faptul ca noi am luat decizia de a abroga OUG 13 e data de urmatorul lucru: daca iei o decizie discutabila, in momentul in care in societate apar manifestari inseamna ca decizia ta nu a fost corecta, iar acea decizie trebuie s-o retragi si lucrul asta l-am facut. Tot ceea ce tine de discutii in domeniu se va desfasura in Parlament, implicand si alti actori", a declarat Sorin Grindeanu la finalul vizitei oficiale efectuate la Bruxelles.

Citeste mai multe despre declaratiile facute de premierul Sorin Grindeanu dupa intalnirile cu Donald Tusk si Jean Claude Juncker: Am cerut clarificari despre MCV, nu am primit un "to do list".

Premierul a facut aceste afirmatii intrebat fiind ce mesaje le transmite romanilor care continua sa iasa in strada si sa ii ceara demisia.

Sorin Grindeanu a efectuat, joi si vineri, o vizita la Bruxelles, prima dupa instalarea sa in functie.

C.B. ...citeste mai departe despre "Grindeanu: Am inteles mesajele protestatarilor, apreciez creativitatea lor. De acum discutam in Parlament" pe Ziare.com

#Grindeanu mesaj protestatari , #Stiri Guvern