Grindeanu a mers direct la Dragnea sa-i povesteasca ce a vorbit cu Iohannis

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 18:12
749 citiri
Grindeanu a mers direct la Dragnea sa-i povesteasca ce a vorbit cu Iohannis
Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Prim-ministrul Sorin Grindeanu si presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-au intalnit, la Guvern, imediat dupa ce premierul s-a intors de la intrevederea cu presedintele Klaus Iohannis.

Seful Guvernului si liderul PSD s-au intalnit la scurta vreme dupa incheierea convorbirii pe care Sorin Grindeanu a avut-o cu Iohannis la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu premierul Sorin Grindeanu, ca "nu va fi deloc usor" ca Guvernul sa vina cu un buget sustenabil, cu deficit de sub 3% si cu respectarea tuturor angajamentelor, avand in vedere masurile deja luate, insa este treaba Executivului sa gaseasca solutii.

Seful statului a afirmat ca discutia cu Sorin Grindeanu si cu ministrul Finantelor a fost "aplicata", fiind analizate primele masuri luate de Executiv.

"Dupa parerea mea, si asta am subliniat in cursul intalnirii, este foarte important sa avem pentru 2017 un buget sustenabil, un buget solid, care tine cont de cateva date foarte ...citeste mai departe despre "Grindeanu a mers direct la Dragnea sa-i povesteasca ce a vorbit cu Iohannis" pe Ziare.com

#Grindeanu intalnit Dragnea Guvern, #Grindeanu intalnit Iohannis Cotroceni, #Grindeanu Iohannis bani masuri fiscale , #Stiri Guvern