Grindeanu a anuntat ca nu se retrage: In 20 de ani nu am avut campanie atat de agresiva ca in ultima luna

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 19:42
817 citiri

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca nu demisioneaza.

Mai mult, el a afirmat ca, in 20 de ani de politica, nu a avut parte de o campanie atat de agresiva ca aceasta din ultima luna, din partea unor colegi de partid, au relatat pentru News.ro surse social-democrate.

"In 20 de ani nu am avut campanie atat de agresiva cum am avut in ultima luna din partea unor colegi", le-ar fi spus premierul membrilor CExN.

Potrivit surselor citate, Grindeanu a aflat chiar in sedinta CExN concluziile evaluarii partidului asupra activitatii guvernamentale, iar in momentul in care a luat cuvantul a intrebat cine a facut raportul, pentru ca el acum il vede in premiera.

Premierul a sustinut ca, din 97 de masuri prevazute in programul de guvernare pentru primele doua trimestre, doar noua nu sunt realizate, au precizat sursele citate.

Social-democratii decid miercuri soarta propriului Guvern, dupa ce tot mai multi lideri, in frunte cu Liviu Dragnea, s-au aratat nemultumiti de performantele Executivului condus de colegul lor Sorin Grindeanu.

Sedinta Comitetului Executiv National a inceput putin dupa ora 16:00 la Palatul Parlamentului, si principala tema de pe agenda e daca PSD retrage sprijinul politic pentru Guvernul Grindeanu.

La sosirea la sedinta, premierul nu a facut declaratii, in timp ce presedintele PSD a spus ca nu i-a cerut si nici nu ii va cere demisia cuiva, dar ca "nici asa nu se poate continua", subliniind ca in CEx va fi analizat raportul de evaluare a guvernarii.

Ulterior, au aparut informatii pe surse ca aproape toti ministrii si-au pregatit demisiile, cu cateva exceptii, printre care Gabriel Les (Aparare), Tudorel Toader (Justitie) si Augustin Jianu (Comunicatii). Evaluarea ministrilor a fost prezentata de Darius Valcov, fost senator PSD si fost primar PDL al Slatinei, trimis in judecata in doua dosare de coruptie.

Grindeanu a anuntat, miercuri dimineata, ca Dragnea personal nu i-a cerut direct demisia si ca nici nu are de gand sa si-o dea. ...citeste mai departe despre "Grindeanu a anuntat ca nu se retrage: In 20 de ani nu am avut campanie atat de agresiva ca in ultima luna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Grindeanu demisie, #Guvern Grindeanu demisie , #Stiri Guvern